Szolgáltatások

Útépítés
- talajstabilizálások (Consolid eljárás, meszes, cementes talajstabilizációk késztése)- önkormányzati utak-, mezőgazdasági utak-, autópályák alépítményi munkái

Hulladéklerakók építése
A CONSOLID Kft. a hulladéklerakók kivitelezésére teljes körűen vállalkozik, felhasználva a kivitelezésben szerzett tapasztalatait és a depónia műszaki védelméhez használatos anyagok gyártókkal kialakított kapcsolatait. A depónia szigeteléséhez a CONSOLID Kft az alábbi termékekket forgalmazza, illetve használja a kivitelezései során: anyag ásványi szigetelő réteg  helyett Consolid ásványi szigetelés, Bentonitos szigetelő lemez rézsűre és aljzatra, HDPE fólia, szigetelést ellenőrző monitoring rendszer, felületi szivárgó.

Vasútépítés
Vasúti alépítényi munkák, vízzáró védőréteg kivitelezése Consolid technológiával.

Tározók, medencék, mesterséges tavak szigetelése
A szigetelések rendszerint HDPE fóliával történnek. A fólia vastagsága 1,0 mm-1,50 mm-2,00 mm-2,50 mm-3,00 mm. A fólia UV és rágcsáló álló. Az altalaj lehet helyi talaj, beton felület. A fóliázásra kerülő felületet egyenletes, kő, kavics, gyökér és éles alkotóktól mentes kell hogy legyen.

Sportlétesítmények

Műfüves és élőfüves sportpályák létesítése  pályavilágítással, labdafogó hálóval, pályatartozékokkal, kerítéssel  kompletten. Sportpályák lefedése légtartásos sátorral.


Ingatlanberuházások

Építési telkek kialakítása teljes infrastrukrúra (közművek, világítás, hírközlés, utak) kiépítésével, a telkek értékesítésvel.


Nehézgépek bérbeadása

Bérelhető munkagépek:

Bővebb felvilágosítás: Forgács Tamás főépítésvezető  +36 20-319-89-91